Bildiğiniz gibi kısa bir süre sonra Iphone 7 kullanıclılarıyla buluşuyor. Bunun için bir lansman düzenlendi ve Apple'ın gösterdiği Iphone 7 bazı kötü yorumlarla karşılaştı.

Iphone 7'nin diğer telefonlardan bariz farkı 3.5 mm jack girişi olmayan tek telefon olması. Bu çoğu kullanıcıya göre iyi çoğusuna göre de kötü bir özellik.

Bunun yanında plus modelinde 2 kamera (biri telefoto kamera) olması fotoğraflarınızın daha canlı, net ve parlak çıkmasını sağlıyor.

Piyasada ki çoğu telefonu açık ara fark ile geçen Iphone 7'nin fiyatı ise cep yakan tarzda. Daha doğrusu cep yakan tarzda olan şey Türkiye üzerindeki fiyatı. Bazı araştırmacılar Fransaya gidiş ve dönüş uçak bileti + Iphone 7 almanın Türkiyeden almaktan daha ucuz olduğunu söylüyor.

Iphone 7, 16 gb modelinin olmamasıyla bir yandan tekrardan cepleri yakıyor, bir yandan da 16 gb kavramını siliyor. 16 gb kullananların bariz sorun ettiği kapasitenin yetmemesi ortadan tamamiyle kalkıyor. Apple, artık 32 gb base seçeneğiyle hem eski iphone sürümlerinin kapasitesini 2'ye katlıyor, hemde eski modellerden modern ve kullanıcının verimliliğine önem verdiğini gösteriyor.

Iphone 7'lerin bir diğer ana özelliklerinden biri ise waterproof yani su geçirmeme özelliği. Bu ilk açıklandığında yanlış anlaşılmış olsada Apple çıkardığı yeni bildiriyle su geçirmeme özelliğinin yağmurda yada ıslak bir zeminde telefona birşey olmaması diye değiştirmiş bulunmakta. Yani telefonunuzu denize, havuza, bir kova suya düşürürseniz sorumluluğu Apple almıyor, tekrardan cebinizi yakıyor

Daha fazlası için Youtube videomuzu izleyebilir, en sevdiğiniz özelliği videonun altına yorum olarak yazabilirsiniz.