Uzun zamandır beklediğimiz 32 bit cihazlar için jailbreak maalesef ki hâla çıkmadı. Ancak Cydia Impactor ile yüklenen bir .ipa dosyası ile 4S cihazların(belirli sürümlerde) root erişimi açık hale getirilebiliyor ve iOS 6.1.3 sürümüne geri dönmek mümkün oluyor. Bizzat kendim iOS 9.3.2 sürümünden iOS 6.1.3 sürümüne dönüş yaptım. iOS 8.4.1 sürümü de Yazılım Güncelleme bölümünde mevcut.

İndir Trident Kloader compiled junmatsuzawa ipa

Linkte vermiş olduğum .ipa dosyasını indirip Cydia Impactor aracılığı ile cihazınıza yükleyin.

https://yadi.sk/d/Hu5zpoFuhkbue

Bu linkten de sürüm düşürme için gerekli .rar dosyasını indirip masaüstüne çıkartın. Cihazınızın parolası varsa, iphone'u bul açıksa kapatın ve otomatik kilit seçeneğini Asla olarak işaretleyin ve cihazınızı PC'ye bağlayıp yüklemiş olduğunuz uygulamaya girin. (Ayarlar>Genel>Aygıt Yönetimi sekmesinden uygulamaya güvenmelisiniz.) Mavi Root yazısına dokunun. (Tepki vermeyecektir. Endişelenmeyin.)

PC'nizde Başlat>Çalıştır'ı açıp cmd yazın ve enterlayın. Açılan pencereye cd yazıp bir boşluk bırakın ve masaüstüne çıkartmış olduğunuz klasörü sürükleyin ve enter tuşuna basın. Ardından idevicediagnostics sleep yazın ve enterlayın. Bir kaç saniye sonra cihaz dfu moduna girecektir. Yine bir kaç saniye sonra idevicerestore -e custom.ipsw komutunu yazıp enterlayın. İşlem başlayacaktır. Bitince iOS 6.1.3 sürümünün keyfini çıkarın.

Not: Bu yöntem sadece iOS 9.3-9.3.4 sürümleri arasında geçerlidir.